کاشت مو

ساخت وبلاگ

یکی از سوالاتی که مراجعین از متخصصین پوست و مو دارند، نحوه شستن موهاست. آن ها میخواهند بدانند که بهتر است موها را با شامپو شست یا صابون ؟ آیا هر روز باید موها را شست ؟ یا برای تمیزی بیشتر موها و کف سر باید آن را چنگ بزنند ؟

کدام شامپو برای شستشو بهتر است ؟ و سوال های دیگری در زمینه ی چگونگی شستشوی موها و انواع شوینده ها از متخصصین پرسیده می شود. مثلا از شامپوی ایرانی استفاده کنیم یا خارجی ؟ به نظر شما شامپوی سیر از ریزش مو جلوگیری میکند ؟

شامپوی مناسب کاشت مو چیست ؟ و چه شامپویی مناسب موهای کاشته شده می باشد ؟ و بعد از کاشت مو از چه شامپویی استفاده کنیم ؟ و هزاران سوال دیگر که ما سعی داریم در این مقاله به اکثر آن ها پاسخ دهیم.

 

اینکه از چه شامپویی بعد از کاشت مو استفاده کنیم و یا شامپوی مناسب موهای کاشته شده یا شامپوی مخصوص کاشت مو، در بازار وجود دارد یا نه، مسائلی هستند که بسیاری از داوطلبان کاشت مو درباره آن سئوال دارند. نحوه شستن مو بعد از کاشت مو، یکی از موارد مهمی است که هم پزشکانی که این عمل را انجام می دهند، در مورد آن حساس هستند و سفارش می کنند و هم خود افرادی که عمل کاشت مو انجام داده اند.

حتما به تبلیغاتی در این زمینه در اینترنت و یا مطبوعات برخورده اید که در آنها از شامپوهای تقویت کننده برای کسانی که بعد از عمل کاشت مو به دنبال تهیه آن هستند، نام برده و این دسته از شامپوها را تبلیغ می کنند. در ابتدا باید تاکید کنیم که کلیه دستورهای شستشو بعد از کاشت مو را باید از پزشک دریافت کنید چون کسی که این عمل را بر روی سر یا ابروهای شما انجام داده است بهتر می داند که چه شامپویی برای شما مناسب تر است و همچنین شستشو بعد از کاشت مو باید چگونه انجام شود.

نحوه شستن و شامپوی مخصوص موهای چرب

از چنگ زدن کف سر حتی اگر موهایتان چرب است بپرهیزید. چنگ زدن کف سر باعث می شود غدد سباسه ی ( چربی ) کف سر ترشح بیشتری کنند و چربی سر را افزایش می دهند.

افرادی که جنس موهای آن ها چرب است، می توانند هر روز موهای خود را به آرامی شستشو دهند. این افراد بهتر است فقط یکبار در روز با شامپوی مخصوص موهای چرب موهای خود را شستشو دهند و احتیاج به شستشوی مجدد نیست.

نحوه شستن و شامپوی مخصوص موهای خشک

افرادی که جنس موهای آن ها خشک است، بهتر است هر دو روز یکبار با شامپوی مخصوص موهای خشک که حاوی نرم کننده نیز باشد موهای خود را شستشو دهند.

استفاده از نرم کننده برای همه افراد توصیه می شود، اما توجه داشته باشید که طوری نرم کننده را به موهای خود بمالید که فقط به ساقه موها مالیده شود و به ریشه مو یا کف سر نرسد. در واقع از چنگ زدن موقع شستشو با نرم کننده بپرهیزید.

شامپو برای جلوگیری از شوره سر

اگر از شوره ی سر رنج می برید، مصرف شامپوهای حاوی عوامل ضد قارچ مثل کتوکونازول، سلنیوم سولفاید، زینک پیریتیون یا کلیمبازول می توانند درمانگر شوره ی سرتان باشد.

اگر علاوه بر شوره سر دچارالتهاب یا خارش کف سر یا صورت هستید، مراجعه به متخصص پوست و مو مصرف داروهای موضعی یا خوراکی ضرورت می یابد.

برای افرادی که مبتلا به بیماری پسوریازیس کف سر هستند، گاه از شامپوهای حاوی تار(قطران) که ضد التهاب هستند، استفاده می شود. این شامپوها پوسته های ضخیم یر را تا حدی فوق العاده کنترل می کند.

چه شامپویی مصرف کنیم تا از ریزش موهایمان جلوگیری کند ؟

در پاسخ باید گفت هیچ شامپویی وجود ندارد که از ریزش موها جلوگیری کند. هرچند شامپوهای بسیار زیادی در بازار وجود دارد که تولید کننده آن ها مدعی هستند که ضد ریزش مو و حاوی عصاره های مختلف گیاهی مثل گزنه، اکلیل کوهی، فلفل ، نعناع و … یا داروهایی مثل ماینوکسیدیل یا کافئین هستند، اما تاثیر آن ها از لحاظ علمی ثابت نشده است.

این عوامل و داروها در جلوگیری یا کند کردن روند ریزش مو موثر هستند، اما کاربرد آن ها در شامپو که فقط چند دقیقه روی سر می نشیند نمی تواند چندان موثر باشد.

در برخورد با افرادی که دچار ریزش مو شده اند، ابتدا باید علت را تشخیص داد. بعضی مواقع ریزش مو به دلیل مسایل داخلی مثل کم خونی و فقر آهن یا مشکلات تیروئیدی است. همچنین وقتی موهای فردی به صورت سکه ای می ریزد (آلوپسی منطقه ای) به این معناست که به نوعی بیماری خود ایمنی دچار است که باید درمان شود.

در بیشتر موارد، ریزش مو جنبه ی ارثی – هورمونی دارد و فرد باید زیر نظر بهترین متخصص پوست و مو با محلول های موضعی یا داروهای خوراکی و حتی گاهی کاشت مو تحت درمان بگیرد.

به هر حال هر شامپویی که فرد احساس میکند با مصرف آن ریزش موی کمتری دارد همان شامپو برایش ایده آل خواهد بود.

فراموش نکنید تعدادی از موها در سر در حالت استراحت قرار دارند و شستشو با شامپو سبب ریزش آن ها خواهد شد. این موها که به اصطلاح موی تلوژن نامیده می شوند، شاید روزانه تا پنجاه تار بریزند که با شامپو و شانه کردن این تعداد بیشتر خواهد شد.

 

 

 

منبع : قند پهلو 

کاشت مو...
ما را در سایت کاشت مو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : m.kh kashtemoooo5 بازدید : 91 تاريخ : جمعه 2 فروردين 1398 ساعت: 13:26

کاشت مو در ناحیه سوختگی یکی از سوالات بسیار رایج در بین شما عزیزان می باشد. آیا میتوان در ناحیه ای که پوست از بین رفته کاشت مو انجام داد ؟

روزانه شاهد شنیدن اخبار و اطلاعاتی از قربانیان سوختگی هستیم. اینگونه حوادث بسیار دردناک هستند و میتوانند آسیب های روحی و جسمی فراوانی به هرشخصی وارد کنند. آمار افرادی که دچار سوختگی می شوند بسیار عجیب است، به طوری که به سختی میتوان باور نمود در یک سیکل زمانی این حجم سوختگی در کشور رخ دهد.

چهار قربانیان سوختگی (سن ۲۲-۳۹ سال، میانگین ۲۷٫۷۵ سالدر صورت (ابرو و ریشو / یا بر روی پوست سر با PL-FUT تحت درمان قرار گرفتند.

پیوند با سوزن موج نوک توخالی با قطر داخلی ۰٫۶mm از منطقه اکسیپیتال از پوست سر برداشت شدند.

واحد مناسب طولی جزئی فولیکولی با متوسط نگهدارنده آغشته شد، و کاشته به منطقه دریافت کننده.

رشد مو در ناحیه دهنده و همچنین منطقه دریافت کننده قبل از درمان در فواصل ۱ هفته، ۳ ماه و ۱ سال پس از درمان مشاهده شد، و.

نتیجه : پس از ارزیابی ناحیه دهنده، گاهی اوقات چند لکه های کوچک سفید قابل مشاهده بود، اما تقریبا تمام فولیکول های ترمیم مو در محل دهنده مودوباره تولید پس از ۲ سال است. بیماران تحت درمان نتایج و لوازم آرایشی و رضایت بخش یا بسیار رضایت بخش در منطقه تحت درمان بود.

روش پیوند ترمیم مو طولی جزئی فولیکولی واحد (LP-FUT) ممکن است اولین روش ترمیم مو بیمار  پسند قابل اعتماد نشان دهنده به تولید دو فولیکول های مو را از یک فولیکول مو با نتایج سازگار و حفظ ناحیه دهندهبنابراین، این روش بسیار مناسب برای افراد مبتلا به سوختگی صورت و / یا پوست سراست

گاهی بیاحتیاطیهای ما باعث دردسرهایی با آثار درازمدت میشود. خوشبختانه امروزه میتوان با اقدامهای زیبایی برخی از آنها را اصلاح و جبران کرد. جوان 25 سالهای برای  مجله (قند پهلو) نوشت «در جشن چهارشنبهسوری 3 سال قبل صورتم با انفجار ترقه دستساز سوخت...الان پوستم خوب شده ولی ریشم در برخی قسمتهای صورتم درنمیآید، آیا با کاشت مو میتوانم در منطقه سوخته ریش بکارم؟» در پاسخ باید بگویم که با آسیب پوست، مكانیسمهای ترمیم طی مدت كوتاهی باعث ترمیم آسیبدیدگی و ایجاد بافت جدید میشود.

آسیبدیدگیهای عمقی پوست از جمله در سوختگیهای عمقی پوست، جراحتها، زخمهای عمیق پوست و برخی بیماریهای پوست مثل لیكنپلان، آبلهمرغان، جوش غرور جوانی و لوپوس مشاهده میشود. سیستم ترمیمكننده تا حدی میتواند این آسیبدیدگیهای پوست را ترمیم كند ولی در نهایت محل جراحت، با بافت غیرطبیعی به نام جوشگاه پوشیده میشود.معمولا جوشگاه از نظر خاصیت كشسانی مشكل دارد و رنگ و قوام آن با پوست اطراف متفاوت است. در درمان جوشگاهها میتوان از روشهای متعدد مثل برداشتن بافت جوشگاه استفاده كرد. در صورتی كه جوشگاه بزرگ باشد هم میتوان آن را كوچك كرد تا كمتر در معرض دید باشد.

 

 

 

منبع : قند پهلو

کاشت مو...
ما را در سایت کاشت مو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : m.kh kashtemoooo5 بازدید : 90 تاريخ : جمعه 2 فروردين 1398 ساعت: 13:21